Ледени Пързалки

Ледени Пързалки Parzalka.com ISR™ About

Единствен производител в България Parzalka.com ISR™

За Нас?
Ice Skating Rink ISR™ е неразделна част от Very N'ice S.L. испанска компания, създадена през 2006г. от квалифицирани работници и професионалисти от всички големи компании за ледени пързалки в Испания и Европа. През май 2008г. е открит филиал в Аржентина Hielo y Eventos S.R.L. насочени към пазара на MERCOSUR и Латинска Америка като цяло. През ноември 2008 г. отваря своето дъщерно дружество в България Parzalka.com ISR™. През 2015г. Very N'ice S.L. и Ice Skating Rink ISR™ премества централата си в Княжество Андора за максимално улеснение на нашите клиенти!
Представяне?
От 2006г. Parzalka.com ISR™ сме специализирани в производството, отдаването под наем и продажбите на постоянни и преносими ледени пързалки. Parzalka.com ISR™ Предоставя своя опит, както технически, така и търговски в помощ на клиентите си, като им помага в целия процес, от избора на най-доброто място, ориентация и планиране на съоръжението, както за временни така и за постоянни ледени пързалки, до всичко онова, което е свързано с търговската експлоатация на ледената пързалка! Ice Skating Rink ISR™

Ледени Пързалки производство и наем Parzalka.com ISR™

Търсите фирма, която да ви помогне да изградите ледена пързалка? Вие сте на точното място в Ice Skating Rink ISR™.
Защо трябва да търсите посредници, когато можете да наемете или закупите ледена пързалка, директно от производителя на ледени пързалки Parzalka.com ISR™, единствен производител в България! Ice Skating Rink ISR™

Нашата изключителна система за замразяване е напълно различна от всички предлагани до сега по света. Не съществуват никакви части или тръби извън пързалката, което прави цялата и площ използваема. Те са отлично термо изолирани от повърхността на земята или циментовия под. Всичко това дава икономия на енергия с около поне 40 %. Parzalka.com ISR™

Научете повече за Parzalka.com ISR™

___  Parzalka.com Ice Skating Rink ISR™
Вище това видео

Очаквайте най-доброто от Parzalka.com ISR™

Нашата мисия!
* Абсолютно покриване на всички технически и оперативни детайли, със специален акцент върху безопасността и забавлението на потребителите, което ни позволява да гарантираме несъмнено успех на всички събития.
* Ние поставяме нашия опит на ваше разположение, както технически, така и търговски. Изборът на най-доброто място, насочване и планиране на инсталацията ви, както фиксирани, така и мобилни, до всичко свързано с търговското развитие на вашата пързалка.
_ Parzalka.com  ISR™
Нашите продукти!

ДИЗАЙН И ПРОЕКТИРАНЕ

Parzalka.com ISR™ може да предостави цялостно решение "до ключ" за ново строителство и обновяване на постоянни или мобилни пързалки. Имаме голямо разнообразие от предложения за вашия проект: от проектирането на вашата ледена пързалка, през етапите на проектиране, разработване, производство и монтаж. Винаги обмисляйки целите и бюджета ви разбира се!
Винаги можем да ви предложим конкурентна цена!
Ако това, което Ви е необходимо е временно съоръжение, ние Ви гарантираме най-добрите резултати за рекордно време! Ако ледената пързалка е за ограничен период от време, ние ще Ви помогнем да планирате най-адекватната хронограма за най-добра експлоатация.

Било то постоянно съоръжение или подвижно, от малките пързалки до най-големите за развлечение или спорт. Ако сте решили да придобиете ледена пързалка, за да довършите офертата за Вашите спортни съоръжения или за развлечение, трябва само да се свържете с нас.

Зимният тюбинг е една от най-вълнуващите и най-модерните развлекателни атракции на пазара днес. Ние предлагаме голямо разнообразие от зимни и летни забавления, разполагаме с всичко необходимо за всякя инсталация.

Абонирайте се! Ice Skating Rink ISR™
Последни новини и ексклузивни оферти!

Моля, повярвайте ни, никога няма да ви изпратим спам!