Ледени Пързалки

Ледени Пързалки Parzalka.com ISR™ FAQ

Често задавани въпроси? ЧЗВ

Размерът зависи от демографските условия. Средният размер е 200m2 или 10х20 метра. По-големите градове обикновено избират по-голям размер 300m2 или 600 m2 метра или подобни. Дори, ако мечтата ви е кръгла ледена пързалка!
Това зависи от размера на ледената пързалка. Средната площ необходима за инсталирането на системата за ледена пързалка (охлаждане, буферен резервоар и генератор) е 35 м2. Допълнителна площ е много важна и трябва да е поне 30% от тази на ледената пързалка.
По принцип скейтърите се нуждаят от 2 - 3 м2. лед на човек, което означава, че 50 - 100 души могат да карат по едно и също време на ледена пързалка от 200-300 м2.
Това ще зависи до голяма степен от размера и мащаба на събитието. Имате нужда от минимум 3-5 човека персонал.
Енергийните разходи за ледена пързалка ще зависи от размера и вида на ледената пързалка, на наемния период и метеорологични условия. Като грубо указание, за разходите на енергия на наша ледена пързалка е около 1 - 2 kwH на m2 на ден.
Задължително максимално захранващо напрежение 380v 3ph / 50Hz Трифазен ток, 120 KW
Ледената пързалка трябва да се постави на равна нивелирана повърхнос или площадка с допустимост ~1 см. на 10 м. Капацитетът на натоварване на пода трябва да бъде 300 kg/m2. Постоянно водоснабдяване, приблизително 1 000 литра на всеки десет квадратни метра лед.
Доставяме стандартни номера от 25-47, брой кънки равен на 1 / 3 от площта на пързалка. Благодарение на високото качество ice skates Roxa® те могат да бъдат използвани години без заточване. Голямо разнообразие от (различни видове животни) помощни средства за малки и големи, осигуряващи стабилност при начинаещи.

Какво трябва да знаете?

Ние Ice Skating Rink ISR™ сме водещата компания в проектирането и производството на ледени пързалки. Но още повече, много повече от ледени пързалки! Нашата уникална и патентована технология ни позволява да предлагаме на нашите клиенти голямо разнообразие от зимни и летни забавления, като водни и ледени пързалки, зимен или летен тюбинг и много други с всякакви форми и размери. Нашите пързалки са съвсем различни, използваме нашата собствена уникална система за замразяване, която е специално проектирана за своето бързо внедряване и замразяване. Напълно различни от всички познати системи по света до този момент. Използваме най-новата технология за замразяване на ледени пързалки, няма части и тръби извън ледената пързалка, което прави цялата територия използваема. Те са напълно термично изолирани от повърхността на земята или циментовия под, което дава икономия на енергия от поне 35%.

Изтегляне на PDF файлове!


ЗА НАС
Изтегляне на файла PDF. Към документа
ПРЕДСТАВЯНЕ
Изтегляне на файла PDF. Към документа
ПРИМЕРНА СХЕМА
Изтегляне на файла PDF. Към документа

Абонирайте се! Ice Skating Rink ISR™
Последни новини и ексклузивни оферти!

Моля, повярвайте ни, никога няма да ви изпратим спам!