Ледени Пързалки

Нашите продукти ISR™ Products

Нашите продукти са с най-високо качество ISR™

Кънки Roxa®

Кънки за Лед (зимни кънки) Roxa®:
Днес Roxa е водещ производител ски обувки, както и лидер в зимните кънки и ролери. От 2003 Roxa е образ на качество, висока производителност и надеждност - синоним на фразата "Произведено в Италия". http://www.roxa.com/
Изтегляне на файл PDF

Система за заледяване ISR™

Леден под с алуминиеви тръби:
Нашата изключителна система за ледени пързалки е напълно различна от всички предлагани до сега по света. Не съществуват никакви части, тръби или колектори извън пързалката, което прави цялата и площ използваема. Използваме най-новите съвременни технологии за производство и изграждане на ледени пързалки.
Apply Now

Оградни бордове ISR™

Алуминиеви бордове с HDPE :
Алуминиева рамка с 10 мм бял HDPE панели, 12 мм HDPE цокъл и парапет. Изработваме няколко различни модела, с метална рамка, алуминиева, прозрачна, с непрозрачни бели панели, а дори и нашият регистриран модел, подходящ за деца, която има двойно парапетче, така че малките да имат място да се държат. До нашия изключителен модел в дърво!
Apply Now

Помощни средства ISR™

Помощни средства за Ледени Пързалки :
Голямо разнообразие от (различни видове животни) помощни средства за малки и големи, осигуряващи стабилност при начинаещи.
Изтегляне на файл PDF

Чилъри и помпи ISR™

Машини за замразяване:
Машини за замразяване и охлаждане, това е същината на хладилната система. Работим единствено с нови машини с неоспоримо качество и водещи търговски марки в света: Aggreko, Acm, York, Carrier, Trane, Ciat, и др. Размерът на машините, т.е. необходимата мощност, е пряко свързана с климатични условия на мястото, където ще се монтира съоръжението с минимум 50 Kw и максимум 1500 Kw.
Apply Now

Блъскащи колички ISR™

Блъскащи колички (Bumper Cars):
Може би е време да преоткриете новото си любимо зимно забавление! Насладете се на зимата по нов, по-забавен начин! Кое дете не е искало да кара кола?
Apply Now

Водна пързалка ISR™

Водна пързалка с Надуваеми Шейни:
Водната пързалка се появи като идея, която ни казаха, че не е възможно да превърне в реалност, която се оказа впечатляващо събитие. Днес е реалност. Хидравличните изчисления са сложни и постигането на точното ниво на спирачната рампа не може да бъде импровизирано. И най-невероятното: никой няма да се намокри! Това е забавление, възбуда и световъртеж в най-чиста форма.
Вижте още

Зимен тюбинг ISR™

Ледени рампи с надуваеми шейни:
Може би е време да преоткриете новото си любимо зимно забавление! Зимен тюбинг? Насладете се на зимата по нов, по-забавен начин! За да бъде тя изпълнена с много игри и забавления, почерпи свежи идеи от нашите предложения за незабравими приключения! Зимният тюбинг е една от най-вълнуващите и най-модерните развлекателни атракции на пазара днес.
Вижте още

Абонирайте се! Ice Skating Rink ISR™
Последни новини и ексклузивни оферти!

Моля, повярвайте ни, никога няма да ви изпратим спам!